16 Jun 2022  |  Exhibition

Dogma Athens | 3 days Pop Up Exhibition

post image

Από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Ιουνίου, το Dogma Athens θα βρίσκεται στο Teras Athens, στο Νέο Κόσμο, για το πρώτο του pop-up event!

Στον όροφο ενός αθηναϊκού νεοκλασικού, το Dogma Athens θα παρουσιάσει στο κοινό μία μεγάλη έκθεση με αντιπροσωπευτικά έργα τέχνης και design από τους καλλιτέχνες που φιλοξενεί στην ηλεκτρονική του πλατφόρμα www.athensdogma.com. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη δουλειά τους και να αποκτήσουν έργα τέχνης και αντικείμενα design σε προσιτές τιμές. Για τρεις μέρες, 37 καλλιτέχνες και δημιουργοί, που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, παρουσιάζουν έργα από ένα μεγάλο φάσμα από ζωγραφική, mixed media, φωτογραφία και χαρακτική, έως κόσμημα, κεραμική και accessories, με κοινό άξονα το ταλέντο, την έμπνευση και την αγάπη για την ελληνική τέχνη και τον πολιτισμό.

To Dogma Athens είναι μία Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση πολιτιστικού χαρακτήρα, που στόχο έχει τη δημιουργία και προώθηση καλλιτεχνικών και πολιτιστικών έργων και δράσεων, με έμφαση σε νέους και ανερχόμενους καλλιτέχνες. Μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα www.athensdogma.com επιχειρείται η παρουσίαση σύγχρονων καλλιτεχνών και δημιουργών με έργα υψηλής αισθητικής και εναλλακτική πρακτική. Με κάθε αγορά στηρίζονται οι δημιουργοί και το έργο του Dogma Athens.


Τοποθεσία:

Θεοδωρήτου Βρεσθένης 45, Νέος Κόσμος

ΤΕΡΑΣ - 1ος όροφος

σταθμοί μετρό (κόκκινη γραμμή): Συγγρού-Φιξ ή Νέος Κόσμος

Ημέρες και 'Ώρες Λειτουργίας:

Παρασκευή 17/6 19.00-00.00

Σάββατο 18/6 12.00-00.00

Κυριακή 19/6 12.00-19.00

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Hishuk, Lefflow Art Studio, MagnaDi, Beatrice Mar, Meet the cat, Misineza, Parnès, Αλεξάνδρα Αναγνωστοπούλου, Νίκη Γκουλέμα, Ευγενία Ευσταθίου, Γιάννης Ευθυμίου, Αντωνία Ηρωίδου, Βίλλυ Καλλιγά, Θωμαΐς Κόντου, Κωνσταντίνος Κωτσής, Γιώργος Λαμπρόπουλος, Ιόλη Λειβαδά, Ηλέκτρα Μάιπα, Πέτρος Μάιπας, Θάνος Μακρής, Ελεάννα Μαρτίνου, Δημοσθένης Μπογιατζής, Μαργαρίτα Μυρογιάννη, Ισιδώρα Παπαδούλη, Χριστίνα Παπαϊωάννου

Νικολέττα Παπακωνσταντίνου, Ζαχαρίας Παπαντωνίου, Γιώργος Παστάκας, Κωνσταντίνος Πάτσης, Έλλη Ρασσιά, Γιάννης Ρουσσάκης, Χριστίνα Σύλβια Σημαντήρα, Παναγιώτης Σταύρου, Κωνσταντίνος Τσιτσίγκος, Χρύσανθος Χριστοδούλου, Ύρια Χωριανοπούλου

Tags

Περισσότερες Εκδηλώσεις

Athens Art Gallery
Image represents Ψίθυροι της Γραμμής...
6 Dec 2023  |  Event,Exhibition
Ψίθυροι της Γραμμής
The Breeder
Image represents Κωμωδία...
4 Sep 2023  |  Exhibition
Κωμωδία
Art Project Space
Image represents ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ | Το τρομερό παιδί ...
23 Mar 2023  |  Exhibition
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ | Το τρομερό παιδί της Ελλάδος
State of Concept
Image represents Waste/d Pavilion, Episode 2...
18 Jul 2022  |  Exhibition
Waste/d Pavilion, Episode 2