2 Jun 2022  |  Event

Anthr0 Series 2019 - 2022

Το Hyperlink Athens παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Anthromorph, "Anthr0 Series".
post image

Εμπνευσμένο από transhuman και cyborg θεωρίες, το Άνθρωμορφ μεταμορφώνει το σώμα του μεταβαίνοντας προς μια ζωική υβριδική κατάσταση ύπαρξης. Με τη χρήση εξωσκελετών σιλικόνης και διαφόρων υλικών, η δομή μετουσιώνεται σε μια άφυλη κατάσταση ύπαρξης, η οποία αναδεικνύει την ένωση του ανθρώπου με το φυσικό του περιβάλλον και καθιστά εμφανές το ότι η ανθρωπότητα αποτελεί μία ενιαία οντότητα με το σύμπαν που μας περιβάλλει.

Το Άνθρωμορφ αποζητά αποδοχή και ενότητα μεταξύ όλων των οργανισμών. Το Άνθρωμορφ αποζητά τη δημιουργία μίας πανανθρώπινης ''νέας γλώσσας'', που θα προσομοιάζει δομικά τον τρόπο με τον οποίο 30 τρισεκατομμύρια διαφορετικά κύτταρα συνδέονται ανιδιοτελώς μεταξύ τους, για να δώσουν ζωή σε έναν πολυκύτταρο οργανισμό.

Η αισθητική γλώσσα του προσπαθεί να αφαιρέσει το ανθρώπινο σώμα και να το παρουσιάσει ως μια μορφή σε σχήμα ανθρώπου σε μια αέναη μεταμόρφωση. Η δουλειά μέχρι στιγμής παρουσιάζεται διαδικτυακά μέσω της κοινωνικής πλατφόρμας δικτύωσης instagram, όπου και έχει μεγάλη αποδοχή και προβολή σε ένα παγκόσμιο κοινό θεατών. Αυτή θα είναι η πρώτη προσωπική έκθεση του 'Άνθρωμορφ σε φυσικό χώρο.

https://www.anthr0morph.com/

https://www.instagram.com/anthr0morph/

Το Hyperlink Athens είναι ένα ανοιχτό ερευνητικό έργο, ένας χώρος διεπιστημονικής συνεργασίας. Αυτός είναι ο πυρήνας που χαρακτηρίζει την πορεία του. Το Hyperlink επεκτείνει τη μεθοδολογία του με συμβιωτικό τρόπο, εγκαταστάσεις off - site, παρεμβάσεις In - Situ και τεκμηρίωση με βίντεο και ήχο, με σκοπό τη δημιουργία μιας αυτόνομης ρευστής λειτουργίας μεταξύ έργων και επιμέλειας.


Είσοδος: Δωρεάν

Hyperlink Athens

Ασημάκη Φωτήλα 32, 11473 Αθήνα

www.hyperlinkathens.com

Περισσότερες Εκδηλώσεις

Athens Art Gallery
Image represents Ψίθυροι της Γραμμής...
6 Dec 2023  |  Event,Exhibition
Ψίθυροι της Γραμμής
Βιβλιοπωλείο Hyper-Hypo
Image represents Παρουσίαση Βιβλίου...
20 Jan 2023  |  Event
Παρουσίαση Βιβλίου
Ανατολικό Φυλάκιο Πύλης, Προβλήτα Α, Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Image represents White Dwarf (Λευκός Νάνος)...
7 Nov 2022  |  Event
White Dwarf (Λευκός Νάνος)
Προκήρυξη Βραβείων
Image represents 100% Hotel Design Awards 2022...
25 Jul 2022  |  Event
100% Hotel Design Awards 2022